top of page

 

Velkommen til ØGM's medlemsweb!

Tilgang til medlemssidene

Medlemssidene krever at du har fått opprettet en brukerkonto av typen fornavn.etternavn@oegm.net. Kontakt Håkon på admin@oegm.net eller 91353895 hvis du har glemt passordet eller brukernavnet, eller hvis du får problemer med å logge inn.

Du kommer til de forskjellige medlemssidene enten ved å klikke på de blå lenkene nedenfor eller ved å skrive f.eks. disk.oegm.net i adressefeltet i nettleseren.

Noter og dokumenter

Noter og andre dokumenter finner du på disk.oegm.net  . Husk å velge "Team-disker" i menyen til venstre.

Aktivitetskalender på nett

Oversikt over øvinger, konserter og andre aktiviteter i ØGM-regi finner du på kalenderen "ØGM Aktiviteter" (klikk her).

 

Kalenderen oppdateres av styret fortløpende etterhvert som ting blir bestemt eller endret. Er det forskjeller mellom denne kalenderen og aktivitetsplanen er det kalenderen som er fasit. MEN: feil kan skje, så kontakt noen i styret (f.eks. på mail til styret@oegm.net) hvis du lurer.

Noe du lurer på?

Du finner lenker og forklaringer på alle tjenestene våre på medlemsweb.oegm.net. Der inne kan du finne de forskjellige emnene i menyen oppe til høyre.

Innloggingsproblemer?

Hvis du ikke kommer inn er det vanligvis fordi en annen Google-konto har vært brukt på PCen du bruker. Dette kan du sjekke ved å gå inn på en vanlig Google-side i en annen fane og klikke på den fargede sirkelen oppe til høyre (se bilde nedenfor). I menyen som dukker opp, sjekk at du er logget på med oegm.net-kontoen din og ikke en annen Google-konto. Står din oegm.net konto med "Logget av", klikker du på den og logger inn. Deretter er det bare å gå tilbake til denne fanen og prøve igjen. Dette kan du prøve f.eks. ved å  KLIKKE HER for å åpne google.no i en ny fane . 

 

Vil du f.eks. endre passordet ditt kan du klikke på "Min konto" så finner du en lenke som heter Google-pålogging .

bottom of page