top of page

Sesongen 2015 / 2016

Sommeravslutning 17.juni

Konsert på Opptun i Nedre Svatsum kl. 19:30

Vi avslutter en lærerikrik og inspirerende sesong med en lett og publikumsvennlig samling "greatest hits" fra sesongens konserter, som denne gang fremføres i (eller utenfor, hvis været tillater det) et av de mindre brukte konsertlokalene i nabo-dalføret. Det er gratis inngang og bevertning, men ta gjerne med litt kontanter til utlodningen.

 

Med dette ønsker vi alle som har hørt på oss en riktig GOD SOMMER, og velkommen igjen til høsten!

17.mai!

ØGM var selvfølgelig med på feiringen av nasjonaldagen i Gausdal. Vi startet med speidertog kl. 7:45, deretter flaggheising ved Kommunehuset, to barnetog og russetog pluss diverse små-konserter rundt i bygda. Vi avsluttet tradisjonen tro med konsert på Kulturhuset, sammen med Follebu/Vestre Gausdal Musikkforeninger, taler Olav Olstad og ikke minst: KJEMPEFLINKE Gausdal Skolekorps. Takk til alle som bidro, særlig til publikum som fylte amfiet "breiddmætt"!

Marsjkonsert 1.mai

Gausdal Kulturhus kl. 19:00

Start mai måned med marsjkonsert med ØGM! Hør spennvidden fra f.eks. velkjente Valdresmarsj, til perler fra norske og svenske militærarkiv som sjelden eller aldri blir fremført – iallfall ikke av amatørkorps her i distriktet. Marsjer er mer enn du tror!
Botolv Gjeldaker er vår utmerkede konferansier, og vi får dessuten besøk av Gausdal Skolekorps.

 

ØGM på Lillehammer-reveljen

Lillehammer Guttemusikk Veterankorps har invitert oss med på Lillehammer-reveljen lørdag 30. april, så et lite utdrag av 1. mai-programmet kan også avnytes der.

ØGM fornøyde med NM

Fra nyttår og nesten til påske har ØGM hatt fullt fokus på Give Us This Day: Short Symphony for Wind Ensemble av David Maslanka

 

Dette stykket fremførte vi i to konkurranser:

  • På Hedmark- og Opplandsmesterkapet for Janitsjar 
    Teatersalen i Brumunddal, søndag 6. mars kl. 13:10 fikk vi en fin 7.plass, kun slått av korps som stiller i høyere divisjoner i NM.

  • NM-konsert, 4.divisjon i Trondheim Olavshallen, Lille sal fredag 11. mars kl. 18:39
    Her fikk vi en fin 4. plass med 94 av 100 mulige poeng.

 

Les mer på konsertsida vår

Takk for samværet på julekonsert i Østre Gausdal kirke 18. desember 2015

Østre Gausdal Sangkor – James Dickenson – Østre Gausdal Musikkforening

Tradisjonen tro inviterte Østre Gausdal Sangkor og ØGM til julekonsert i Østre Gausdal kirke. En fullsatt kirke fikk servert tradisjonelt og velkjent julestoff – og noe mindre kjent. Vi i ØGM er spesielt fornøyd med at Idar Torskangerpoll, en av landets beste arrangører, hadde arrangert Å kom nå med lovsang dedikert til oss. Irene Kleiven Fyksen ga oss også en magisk stund sammen med ØGM på Mitt hjerte alltid vanker arrangert av Ørjan Matre. Disse numrene kommer nok til å bli brukt også på fremtidige julekonserter!

Vi takker også for et positivt gjenhør med sangkoret og ikke minst James Dickenson på orgel!

TUSEN, TUSEN TAKK til alle de 120 som kom på Musikalsk helaften i høstmørket – 
her foreviget i et andektig øyeblikk til Ola B. Reistads musikk.
 
 
 
 
 
 
bottom of page